Lepljenje lasnih podaljškov – tape in

Lepljenje lasnih podaljškov – tape in

lasni-podaljskiSvaril glede lepljenja lasnih podaljškov na lase je na spletu preveč. Ravno v ta namen smo se odločili razkriti resnice in zmote o tape in podaljških. Za pravo predstavo glede tega, zakaj so lepljeni podaljški en izmed najvarnejših načinov podaljševanja las, preberite spodnje vrstice.

Lepilo in podaljški

Na prvi pogled morda zveni strašno. Lepljenje las v rastoče lase pa je ob pravilnem načinu pritrjanja vse prej kot to. Tape in podaljški so prilepljeni na sendvič način – med dva sloja rastočih las. Na celotno lasišče se pritrdi le 100g las, kar ne povzroča vleka ali neprijetnega občutka zaradi dodatne teže. Na podaljške se je kljub temu potrebno nekaj dni privajati, saj se čutijo, ampak občutek je daleč od neprijetnega. Je samo – drugačen.

Je lepilo lahko nevarno za naravne las?

Kadar pomislimo na lepilo, se povečini spomnimo lepil, ki jih imamo v gospodinjstvu. Kadar pa kdo omeni močno lepilo, pa podzavestno pomislimo na nekaj podobnega sekundnemu, kajne? Ob teh mislih ni nič nenaravnega, da se večina pred prvim nameščanjem tape in podaljškov vpraša o njihovi varnosti. Skrbi so odveč. Za lepljenje podaljškov se uporabljajo lepila, ki ne poškodujejo las ali lasišča, niso alergena in so primerna za dolgotrajno nošenje. Pred prodajo je vsak tip tape in podaljškov večkrat prestal različna testiranja, zato ste lahko prepričani, da ne kupujete telesu škodljivih izdelkov.

Poškodbe in nega

Kot naravni lasje, se tudi tape in podaljški lahko poškodujejo. Ob pravilni negi pa je skrb odveč, saj so narejeni iz naravnih las, ki so tudi sicer prilagojeni na cikle umivanja in različne načine obdelave z vročimi pripomočki. Kodralnik in likalnik vseeno držite nekoliko vstran od lepljenega mesta, saj sicer lahko lepilo popusti.

Trajanje podaljškov

Metoda lepljenja podaljškov je dolgotrajna. Trajanje le teh je vse od štiri do šest mesecev, nemalokrat pa se zgodi, da so nošeni tudi dlje časa. S tem ko pazite na pravilno nego, podaljšanje tudi trajanje podaljškov, zato ne pozabite povprašati in se pozanimati o vsem, kar vas morda zanima.

Edina slabost tape in podaljškov

Upamo, da smo s člankom razbili mite in negativne misli, ki se tičejo tape in podaljškov. Za konec pa smo dolžni izpostaviti edino slabost teh podaljškov. Cena tape in podaljškov ni ravno nizka. Čeprav držijo od štiri do šest mesecev ali še dlje, je lahko podaljševanje las s tape in podaljški preprosto prevelik strošek za marsikoga. Vendar v kolikor vam cena ne predstavlja večjih težav, vam preostanejo le še pozitivne strani podaljševanja s tape in metodo.

3 comments on “Lepljenje lasnih podaljškov – tape in”

  1. Pingback: Best Writing Service

  2. Pingback: Best Writing Service

  3. Pingback: Get your documents written perfectly

Comments are closed.